Wat kost een verhuizer wanneer u een verhuisbedrijf inschakelt?

Via de zoekopdracht ´Wat kost een verhuizer?´ bent u terecht gekomen op deze pagina, dus wij hebben een sterk vermoeden dat u gaat verhuizen en zich afvraagt wat de kosten zijn van een verhuisbedrijf… Zitten we goed? Dat was te verwachten! Helaas moeten we u dan meteen een klein beetje teleurstellen: er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag ´Wat kost een verhuizer?´. De kosten van uw verhuizing zullen namelijk afhangen van meerdere factoren.

U krijgt niet meteen een antwoord op de vraag ´Wat kost een verhuizer?´, maar wij kunnen wel alvast aangeven waar u rekening mee dient te houden wanneer u een offerte opvraagt bij een verhuisbedrijf, zoals D&K Verhuizingen, zodat u een snel antwoord en volledige opgave kunt ontvangen.

Heeft u alles op een rijtje en gaat u een offerte opvragen? Dan zult u een antwoord krijgen op uw vraag: ´Wat kost een verhuizer?´.

Wat kost een verhuizer bij grote meubels

Ten eerste moet u in kaart brengen wat u precies wilt laten verhuizen: wilt u bijvoorbeeld al uw spullen laten verhuizen of gaat het slechts om de grotere, zwaardere meubels? Wanneer u een ruim budget heeft, is het natuurlijk ideaal om alles door een verhuisbedrijf te laten transporteren. Heeft u niet zo´n ruim budget en vindt u het vooral belangrijk dat uw zwaardere spullen door professionals worden vervoerd? Dan kunt u beter kiezen voor een gedeeltelijke verhuizing door een verhuisbedrijf.

Wat kost een verhuizer als ik al hulp heb?

Misschien heeft u al hulp, maar wilt u aanvullend een verhuisbedrijf inschakelen. Dit kan natuurlijk schelen in de kosten. Het is handig als u aangeeft hoeveel mensen er sowieso al komen verhuizen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en kunnen berekenen met hoeveel man we langskomen is en hoe lang we bezig zullen zijn.

Aantal ruimtes

Wanneer u aangeeft hoeveel ruimtes u heeft, kunnen wij een kostenberekening voor u maken.

Welke ruimtes kunt u hierin meetellen?

  • Woonkamer
  • Slaapkamers
  • Zolder
  • Serre
  • Werkkamers
  • Garage
  • Keuken en/of bijkeuken
  • Kelder
  • Schuur

Vertrekken die al leeg zijn, hoeft u uiteraard niet mee te rekenen. Wanneer u tuinmeubelen heeft, of spullen in de schuur die meeverhuisd dienen te worden, willen we graag dat u een extra ruimte meerekent.

D&K Verhuizingen - Professionele verhuizers

Offerte opvragen

Hebt u de zaken op een rijtje en wilt u graag een offerte opvragen? Neem dan contact op met D&K Verhuizingen door te bellen of door het online contactformulier in te vullen. Wanneer u in uw bericht helder vermeld wat u verwacht van de verhuizing (wat dient er verhuisd te worden, hoeveel ruimtes heeft u, heeft u al hulp?) dan kunnen wij in principe gauw een offerte voor u opmaken. Daarnaast komen wij natuurlijk graag bij u langs om uw situatie te bekijken. U zult dan een antwoord krijgen op uw vraag: ´Wat kost een verhuizer?´.