D&K Verhuizingen is als verhuisbedrijf Oosterhesselen in te schakelen voor een verhuisservice van zeer goede kwaliteit. Tegenover een goede prijs wordt uw verhuizing verzorgd door een team van vakmensen. Dit team is bovendien klein: dit biedt met name in communicatie een prettige samenwerking. Omdat er met een klein team gewerkt wordt heeft u steeds een korte lijn met dezelfde contactpersonen en ziet u steeds dezelfde, betrouwbare gezichten.

Wij verzorgen particuliere verhuizingen, kleine verhuizingen en opslag.

Verhuisbedrijf Oosterhesselen voor particulieren

D&K Verhuizingen zorgt onder meer voor de verhuizingen voor particulieren. Wij kunnen spullen uit alle ruimtes van uw huidige woning voor u inpakken en transporteren naar uw nieuwe woning. U kunt zelf aangeven wat uw wensen hierin zijn: is het nodig dat meubels gedemonteerd en ingepakt worden of moet u alleen voorzien worden in hulp bij het sjouwwerk? Er zijn allerlei mogelijkheden: van klein tot groot.

Verhuisbedrijf Oosterhesselen voor bedrijven

Naast verhuizingen voor particulieren verrichten wij ook uw kleine kantoorverhuizing. Bent u een klein bedrijf dat gaat verhuizen naar een nieuwe kantoorruimte in of rondom Oosterhesselen? Dan kunt u een beroep doen op Verhuisbedrijf Oosterhesselen: D&K Verhuizingen. Weet u niet zeker of u als bedrijf een beroep kunt doen op onze diensten? Bel ons gerust en informeer ons over uw situatie en de grootte van uw bedrijf.

Opslag

Wanneer u in een verbouwing zit of uw verhuizing ruim van tevoren goed wil voorbereiden, is het verstandig om (een deel van) uw inboedel op te kunnen slaan voor een kortere of langere tijd. Deze opslag kunnen wij voor u regelen: wij halen uw spullen op, vervoeren deze zorgvuldig en slaan deze veilig op.

Verhuisdiensten door Verhuisbedrijf Oosterhesselen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die D&K Verhuizingen u kan bieden bij een verhuizing? Neem gerust contact met ons op door te bellen. Wij maken dan een afspraak met u om uw woonsituatie te bezichtigen. U kunt ons ook bereiken via ons online contactformulier.

D&K Verhuizingen - Verhuiswagen met verhuizers huren