D&K Verhuizingen verzorgt met name particuliere verhuizingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kleine kantoorverhuizingen en opslag.

Particuliere verhuizingen

Gaat u verhuizen en wilt u dat uw inboedel snel en zorgvuldig naar uw nieuwe locatie wordt gebracht? Dat kunnen wij voor u regelen. Of u nu breekbare oudere spullen heeft of juist moderne interieurstukken: wij gaan goed met uw eigendommen om en bieden u een stressloze verhuizing van kwaliteit.

Wilt u graag dat wij ook andere diensten voor u verrichten dan alleen de verhuizing van de spullen op zich? Dat is mogelijk. Wij kunnen onder meer deze diensten voor u uitvoeren:

  • Inpakken en uitpakken
  • Monteren en demonteren
  • Lampen demonteren en ophangen
  • Apparatuur aansluiten

Wanneer u spullen hebt die afgevoerd dienen te worden, kunnen wij deze voor u naar de stort brengen of aan het Leger des Heils leveren.

Heeft u een ander verzoek? In overleg kunnen we uiteraard altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Kleine kantoorverhuizingen

Gaat uw bedrijf verhuizen en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat de kleinere kantoorverhuizingen op zich neemt? Dan kunt u terecht bij D&K Verhuizingen. Wij verzorgen niet alleen particuliere verhuizingen, maar ook uw kleine kantoorverhuizing. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en ontvangt u graag binnenkort een offerte?

Neem contact op

Opslag

Bent u bezig met een verbouwing? Wilt u alvast vooraf aan uw verhuizing een aantal spullen uit de weg hebben? Dan is het handig om uw inboedel (compleet of deels) op te kunnen slaan voor een lange of korte tijd. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Vraag naar de mogelijkheden

D&K Verhuizingen - Verhuiswagen met verhuizers huren

Offerte opvragen

Wanneer u interesse hebt in de verhuisdiensten van D&K Verhuizingen kunt u een afspraak maken.

Wij komen bij u langs, bekijken uw situatie en luisteren naar uw wensen. Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende offerte voor u op die u altijd binnen 48 uur ontvangt.

Maak een afspraak